Doar lejer!, premiera care redeschide Teatrul Maghiar

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” își așteaptă din nou publicul în sală. E premiera spectacolului „Doar lejer!”, realizat de regizoarea Kedves Emőke.

doar lejer

Foto: Petru Cojocaru

Patru personaje, în aparenţă banale, cu poveşti de viaţă ale căror parcursuri se întrepătrund în planuri şi segmente de vârstă diferite. Banalitatea, însă, este aşezată rapid în plan secund, în momentul în care, fiecare în parte, îşi dezvăluie fragilitatea. Este „Doar lejer!”, noua premieră de la Teatrul Maghiar.

Construcţia spectacolului presupune întoarceri în timp, de la maturitate la copilărie, tocmai pentru a sublinia cauzele care au deformat destinul personajelor. La coerenţa acestui adevărat concert teatral îşi mai aduc contribuţia scenografia (semnată de Albert Alpár), muzica (Bayer Sebastian) şi animaţia (Molnár Anna Luca şi Magyar Zsolt).

Din distribuție fac parte Bandi András Zsolt, Jancsó Elöd, Magyari Etelka şi Mátyás Zsolt Imre. Premiera va avea loc miercuri, 5 mai, la ora 19, în Sala Studio, cu respectarea normelor în vigoare. Următoarele reprezentații sunt programate în 6 mai și 11 iunie. Biletele pot fi cumpărate de la casieria teatrului sau online.