Director nou la centrul de producție Continental Automotive

continental

sursa foto: www.continental.com

Lucian Mărgineanu este noul director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara. Lucrează în companie de peste 20 ani, a ocupat funcții de conducere inclusiv în China, iar înainte să revină la Timișoara a fost director al fabricii de la Novi Sad.

Lucian Mărgineanu îi urmează în funcție lui Ralf Luchs, care a ocupat această poziție timp de cinci ani și care își continuă activitatea tot în cadrul companiei. Este angajat al Continental din 2001 și a făcut parte din echipa fabricii automotive din Timișoara încă de la înființarea acesteia. În ultimii opt ani, a ocupat diferite poziții de conducere în mai multe centre de producție Continental, în China și Cehia.

La Continental Automotive Timișoara sunt fabricate peste 17 milioane de produse anual. Este vorba, printre altele, despre unități electronice de control al sistemului de siguranță airbag, sisteme electronice de frânare și parcare, unități de control pentru detecția mâinilor pe volan, pentru reglarea suspensiei și stabilizarea dinamică a sarcinii, unități de afișaj central de tip standard, sisteme de afișare pe parbriz și instrumente de bord. Fabrica a livrat peste 147 de milioane de componente clienților, în cei peste 15 ani de activitate.

Continental a avut în 2021 o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și peste 190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. Anul trecut, compania a aniversat 150 de ani de la înființare. În România, are șase unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi.

About Post Author