Din nou, acces gratis la expoziția Brâncuși. 1.500 bilete, de Ziua Culturii Naționale

brâncuși

Acces gratuit la al doilea „maraton” al expoziției Brâncuși, organizat de Ziua Culturii Naționale. De această dată, într-o zi de luni, când Muzeul Național de Artă este de obicei închis.

În 15 ianuarie, Muzeul Național de Artă din Timișoara își va deschide porțile în afara programului de funcționare, pentru un al doilea maraton în cadrul expoziției „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

„Am inițiat acest eveniment special pentru aniversarea Zilei Naționale a Culturii. Avem pregătite, așadar, 1,500 de bilete gratuite într-o zi de luni în care, de obicei, muzeul este închis”, spune Alin Nica, președintele CJ Timiș, principalul finanțator al expoziției.

Așadar, luni, 15 ianuarie, între orele 10 și 18, accesul în expoziție va fi gratuit pe baza unor bilete care pot fi rezervate deja online AICI. O persoană nu poate achiziționa mai mult de două bilete.

Context

Organizată de Muzeul Național de Artă din Timișoara, Fundația Art Encounters și Institutul Francez din România, finanțată de Consiliul Județean Timiș și susținută de o serie de sponsori importanți, expoziția poate fi vizitată până în 28 ianuarie.

De la deschiderea ei, din 30 septembrie, și până acum, la expoziția Brâncuși au fost rezervate peste 121.000 de bilete.

About Post Author