21 ianuarie 2021

Dezbatere pentru candidații la PMT. Elevii vor să știe: cine pune ștampila pentru educație

dezbatere

Elevii vor să știe ce cred candidații la Primăria Timișoara despre educație. Consiliul Județean al Elevilor Timiș i-a invitat la o dezbatere pe toți cei 15 înscriși în cursa pentru această funcție. Ei se vor putea „duela” în idei în Bastionul Maria Theresia.

Consiliul Național al Elevilor a lansat demersul „Educația prioritară, nu doar în campanie electorală”, tocmai pentru a îmbunătăți colaborarea dintre decidenți și reprezentanții elevilor. A fost redactată o scrisoare de angajament pentru toți candidații la alegerile locale. Aceștia ar urma să-și asume obiective importante în educație, printre care acordarea de burse, transport gratuit, infrastructură școlară pentru elevii cu dizabilități.

Adolescenții cred că dezbaterea este temelia unei democrații sănătoase, așa că echipa Consiliului Județean al Elevilor Timiș i-a invitat la o dezbatere pe candidații la Primăria Timișoara. „Considerăm importantă viziunea asupra educației, materializată prin acțiuni concrete. Evenimentul «Cine pune ștampila pentru educație» este pentru fiecare elev din Timișoara și pentru ca fiecare cetățean să afle viziunea candidaților despre educație”, spune Alexandra Trușcă, președintele Consiliului Județean al Elevilor Timiș.

Dezbaterea este programată vineri, 11 septembrie, de la ora 15, în Bastionul Maria Theresia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: