20 octombrie 2020

Despre frumusețea lucrurilor mărunte, cu lumini și cercetași

Festivalul Luminii vă așteaptă la o nouă ediție, care va avea loc la finele săptămânii, în Parcul Rozelor. Este pentru a zecea oară când cercetașii organizează acest eveniment la Timișoara.

Cercetașii vă invită la nouă ediție a Festivalului Luminii, pentru a vă reaminti cât de important este să vă bucurați de frumusețea lucrurilor mărunte. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 10 și va avea loc duminică, 9 iunie, în Parcul Rozelor.

Festivalul Luminii este un eveniment organizat simultan în mai multe orașe din țară și își propune să creeze un spațiu de deconectare de la rutina zilnică. Curioșii sunt invitați să își aștearnă imaginația pe o pânză de 3m și să își încerce îndemânarea la origami. Vor fi ateliere de noduri coreene și de avele, dar și activități specifice cercetașilor: orientare și supraviețuire în natură, noduri și construcții și jocuri cercetășești. Va exista un concurs foto, iar cei care se simt puțin obosiți vor putea să-și tragă sufletul în zona de relaxare cu boardgames și cărți.

După ce afară se va întuneca, aleile din Parcul Rozelor vor fi luminate cu mii de gulguțe (cutii de hârtie cu o lumânare înăuntru), iar trupele Crossfire și Deep6Project vor susține un spectacol de jonglerii cu foc. „Uvertura” festivalului se desfășoară vineri, 7 iunie, de la ora 18, tot în Parcul Rozelor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: