Deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica, surprins în timp ce vota la două mâini / VIDEO

Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost surprinși, în noaptea de luni spre marți, în timp ce votau în locul unor colegi amendamentele depuse la legea bugetului. Printre ei, și deputatul de Timiș Ciprian-Titi Stoica.

ciprian-titi stoica

„Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!”, a scris pe Facebook, senatorul USR Irineu Darău. El a postat și o înregistrare video în care Stoica ar vota în locul unui coleg.

Ciprian-Titi Stoica este deputat AUR în circumscripția 37 Timiș. El a fost una dintre surprizele alegerilor parlamentare din decembrie 2020. Stoica nici măcar nu locuia în România la data scrutinului, el fiind stabilit de mai multă vreme în Marea Britanie. În vârstă de 38 de ani, Ciprian-Titi Stoica nu are un CV public pe pagina Camerei Deputaților. Din declarația sa de avere se poate afla doar că deține un Volkswagen din 2011 și că, în anul anterior depunerii documentului, a avut un salariu brut de aproape 40.000 de lire sterline. El era angajat al Govia Thameslink Railway / GTR, o companie feroviară din Marea Britanie. Stoica avea, de asemenea, o datorie de 12.400 lire, către o companie de creditare.

De numai două luni în parlament și membru al unui partid care propovăduiește corectitudinea și se declară cu totul altfel decât formațiunile politice „tradiționale”, Stoica pare să fi prins repede… jocul.