De nouă ori în sala de spectacol. Programul de la Teatrul Maghiar „Csiky Gergely”

teatrul maghiar

foto din spectacolul „Tragedia omului”

Cinci spectacole, nouă reprezentanții. Este programul din luna octombrie al Teatrului Maghiar. Se joacă în condiții speciale, la jumătate din capacitatea sălii, iar spectatorii trebuie să poarte mască.

Spectacolele pe care le propune Teatrul Maghiar vor avea loc respectând măsurile de siguranță. Numărul locurilor este redus la cel mult jumătate din capacitatea sălii. Iată ce puteți vedea:

Sâmbătă, 3 octombrie, și duminică, 4 octombrie
Sala Mare
ora 19

Testosteron
Coordonare artistică Kedves Emőke, text de Andrzej Saramonowicz

Ce caracterizează un bărbat adevărat? Muşchii? Barba şi mustaţa? Puterea? Banii? Biologia are o explicaţie simplă şi eternă: testosteronul. Şapte poveşti nu chiar atât de diferite, care până la urma urmei se dovedesc a fi o singură poveste comună.
Durata: 1 oră 45 minute. Interzis spectatorilor sub 16 ani.

Sâmbătă, 10 octombrie, și duminică, 11 octombrie
Sala Mare
ora 19

Tragedia omului
Regia Silviu Purcărete, muzică Vasile Șirli, scenografie Dragoș Buhagiar

„Tragedia omului” de la Timișoara poate fi precepută ca o continuare a spectacolului „Faust” montat de Purcărete la Teatrul „Radu Stanca” din Sibiu, montare care s-a bucurat de un mare succes internațional și se joacă de mai bine de 10 ani.
Durata: 100 min. Spectacolul se joacă în maghiară și va fi supratitrat în română.

Vineri, 16 octombrie
Sala Mare
ora 18

Ursulețul Winnie Puh
Regia Kedves Emőke, text A. A. Milne
Prietenii lui Cristopher Robin, personajele dragi din Magica Pădure își trăiesc viața lor de zi cu zi fredonând melodii cu veselie. Dar ordinea din Pădure este tulburată din când în când de evenimente neobișnuite, când Winnie trebuie salvat din cauză că a mâncat prea multă miere.
Durata: 75 minute

Sâmbătă, 17 octombrie, și duminică, 18 octombrie
Sala Studio
ora 20

Buzunarul cu pâine
Regie și interpretare Kiss Attila și Molnos András Csaba, text de Matei Vișniec

Cele două personaje, Bărbatul cu baston și Bărbatul cu pălarie, se uită la un câine căzut în fântână și dezbat modalitatea prin care îl pot salva și motivația celor care l-au abandonat. Având o abordare mai generală, spectacolul vorbește despre libertatea fiecărui individ de a-și decide drumul în viață.
Durata: 70 minute

Vineri, 30 octombrie, și sâmbătă, 31 octombrie
Sala Mare
ora 19

Contesa Zeppelin și mobila stil
Regia Kedves Emőke, bazat pe romanul „Douăsprezece scaune” de Ilf și Petrov

Doi showmani pornesc în căutarea a 12 scaune ticsite cu briliante. Schimbă costume pentru 25 de roluri într-o comedie pastorală tragi-comico-istorică pur-sânge.
Durata: 90 minute

Biletele se pot lua la casierie sau online prin www.biletmaster.ro. Informații și rezervări: ticket@tm-t.ro, 0752-111.803.

About Post Author