18 ianuarie 2021

De 1 mai, amenzi de aproape 75.000 de euro, în Timiș

1 mai

Unii timișeni au vrut așa de tare la iarbă verde de 1 mai, că au ieșit din case și au plătit. Amenzile au crescut ușor în ziua în care, de obicei, se ieșea la mici și grătare.

„Polițiștii timișeni au aplicat 206 sancțiuni contravenționale în valoare de 308.225 lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației (…) Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 lei (…) Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.000 lei”, a anunțat, sâmbătă dimineață, Prefectura Timiș.

De 1 mai, polițiștii și jandarmii au făcut, din nou, razie în Kuncz. S-au dat patru amenzi și 11 avertismente. În total, amenzile din această zi au însumat, în județ, puțin peste 365.000 lei. E, mai mult sau mai puțin, dublu decât în zilele anterioare, însă e la jumătate față de începutul stării de urgență. S-a ajuns atunci și la amenzi de un milion de lei într-o singură zi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: