Dăruiește lumină. Cum poți ajuta Căminul de bătrâni „Inocențiu M. Klein”

Dăruiește lumină

Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu M. Klein” va primi, din partea companiei E.ON, mai mulți kWh. Cât de mulți depinde de votul românilor, care sunt invitați să împartă 500.000 de kWh către cinci instituții sociale recunoscute. Campania „Dăruiește lumină” a ajuns la ediția a noua.

Campania „Dăruiește lumină” dă ocazia companiei E.ON să doneze 500.000 de kWh de energie către instituţii recunoscute pentru calitatea actului medical, a activităţilor sociale, de învăţământ şi de îngrijire a persoanelor vârstnice. Campania se desfășoară în prioada 6 – 17 aprilie, pe pagina de Facebook „Dăruiește Lumină”, pe Instagram și TikTok.

Instituțiile între care se va împărți această cantitate de energie sunt Institutul Inimii din Târgu-Mureș, Căminul de Copii din Odorheiu Secuiesc, Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Inocențiu M. Klein” din Timișoara și Casa Share din Iași. Povestea fiecăreia dintre ele este prezentată în cinci episoade din podcastul „Dăruiește lumină”.

Fiecare comentariu de apreciere a respectivei postări sau redistribuire a conținutului dedicat echivalează cu 50 kWh, energie pe care fiecare utilizator o poate dona instituției pe care o va susține, fără să îl coste nimic. Un utilizator poate oferi lumină unuia sau mai multor beneficiari.

În funcţie de opţiunile exprimate de românii implicaţi, cantitățile de energie vor fi distribuite către cele cinci instituții, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.
 Din 2015, E.ON a oferit, prin intermediul acestei campanii. 1,75 milioane kWh energie pentru 66 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe. 


About Post Author