Dan Barna, despre PSD: Românii au înțeles că e un mamut obosit, care trebuie să dispară

domiciliu

Candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale din toamnă a fost validat sâmbătă, la Timișoara, președinte al USR. Dan Barna a fost ales prin vot direct, iar acum a primit 439 din cele 478 de voturi de la congres.

Dan Barna, liderul ales al USR și candidatul Alianței USR-PLUS la Președinția României, a fost validat în funcție la congresul partidului, desfășurat la Timișoara. A fost o nouă victorie zdrobitoare a lui Barna, care a adunat 439 de voturi pentru, 14 contra și 25 de abțineri. „Este o enormă bucurie să fiu la Timișoara. Suntem la congresul USR, partidul nostru a făcut timp de trei ani istorie. Suntem în prezent în cadrul Alianței USR-PLUS și suntem alianța pe care se bazează viitorul României, alianța în care oamenii își pun toată speranța (…) Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o”, a declarat Barna.

Președintele USR e foarte optimist în ceea ce privește șansele sale la scrutinul din noiembrie. „Eu cred că România va avea pentru prima dată după 30 de ani șansa să aleagă în turul doi între două variante de Românie, între președintele în funcție, candidatul PNL, și persoana mea, Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS. Este un mesaj că România se însănătoșește și este cumva un mesaj că după trei ani de abuzuri ale PSD asupra României, oamenii au înțeles că acest mamut obosit trebuie să se retragă”, a afirmă acesta. Dan Barna se întâlnește duminică, de la ora 18, în Piața Libertății, cu simpatizanții din Timișoara.

About Post Author