Dan Alexa nu pleacă de la Politehnica. Au insistat Druckeria și UPT

„Divorțul” dintre antrenorul Dan Alexa și Politehnica Timișoara a durat mai puțin de 24 de ore. La cererea Druckeria și a UPT, „Chirurgul” revine pe banca tehnică.

dan Alexa

Dan Alexa s-a resemnat după înfrângerea în fața lui CS Mioveni (0 – 4) și a anunțat, imediat după jocul de luni, că pleacă de la echipă. În cele din urmă, fostul internațional a fost întors din drum, după ce au intervenit reprezentanții Universității Politehnica și ai Asociației Suporterilor Timișoreni ”Druckeria”. Aceștia au anunțat că Alexa este reconfirmat în funcția de „principal” până la finalul acestui sezon.

„Reprezentanții Universității Politehnica Timișoara și ai Asociației Suporterilor Timișoreni Druckeria implicați în conducerea clubului au hotărât, în urma unei ședințe de urgență, reconfirmarea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal al echipei, până la încheierea acestui sezon. Apreciem în acest fel munca pe care Dan a depus-o, alături de noi, în închegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga a II-a, în care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi în continuare atins”, se precizează într-un comunicat oficial.

La echipă trebuie însă făcute unele schimbări. „Considerăm că trebuie să existe schimbări pe toate planurile, începând cu cel al determinării și atitudinii în joc. În acest sens reafirmăm poziția staff-ului tehnic, acesta având libertatea de a face orice schimbări consideră necesare pentru urmărirea obiectivului stabilit: promovarea în Liga I”, mai transmit reprezentanții UPT și ai Druckeria.