Daco-get născut viu, amendat de Poliția Locală, la Timișoara

Ești născut viu în Ducatul lui Glad, zis și Banat? Foarte bine, dar asta nu te scutește de amendă! I s-a întâmplat unui timișorean care a fost amendat marți cu aproape 4.000 de lei, după ce a fost prins de șase (!!) ori, în ultimul an, parcând în locuri interzise. În plus, i-a luat și la mișto pe polițiștii locali.

Un timșorean de 47 de ani care și-a făcut un obicei din a parca în locuri ilegale din centrul Timișoarei a fost ars zdravăn la buzunare de polițiștii locali. În acest an, omul a fost prins de nu mai puțin de șase ori cu mașina sa înmatriculată în Hunedoara, în Piața Libertății sau pe strada Carol Telbisz. Marți, 4 iunie, bărbatul a dat din nou nas în nas cu agenții.

El s-a legitimat cu un „Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu”, cu fotografie, dar fără date de identificare reale. Conform „buletinului”, omul este născut în Tracia/Geția/Dacia, Ducatul lui Glad, Banat, Zurobara. „El a fost sancționat atât conform OUG 195/2002 pentru staționare în locuri interzise, cât și conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare și pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, adunând sancțiuni în valoare de 3885 lei”, transmit cei de la Poliția Locală. Aceștia susțin, de asemenea, că „este posibil să mai fie cazuri de acest fel, cei care se legitimează cu astfel de documente false fiind mai mulți”.

About Post Author