Cursuri gratuite la UPT, pentru admiterea la arhitectură

Arhitectură

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica întinde și în acest an o mână de ajutor elevilor de liceu. Vor fi organizate cursuri gratuite de pregătire pentru cei care vor susține examenul de admitere la Arhitectură și Mobilier și amenajări interioare.

Cursurile vor avea loc în zilele de sâmbătă, de la ora 10, din două în două săptămâni. Prima ședință este programată în 19 octombrie, la sediul facultății, strada Traian Lalescu nr. 2, la etajul V. În continuare, cursurile gratuite de pregătire, pentru primul semestru, au fost stabilite în 2 noiembrie, 16 noiembrie, 30 noiembrie, 14 decembrie 2019 şi 18 ianuarie 2020.

„Cadre didactice pasionate și cu experiență vor asigura elevilor interesați o pregătire completă prin prezentarea programei de examen, aprofundarea noţiunilor complexe şi organizarea simulărilor în condiţii identice cu cele de la admitere”, transmit reprezentanții UPT. Elevii care vor să participe la cursurile de pregătire trebuie să aibă coli albe (50×70), teu, echere, creioane grafice, creioane colorate, bandă adezivă și coli A4. Informaţii suplimentare, la numărul de telefon 0256-404.021 sau pe e-mail.

About Post Author