24 octombrie 2020

Cursa Tarom Antalya – Timișoara, aterizare de urgență în București. Oamenii nu știu când vin acasă / FOTO

tarom

Peste 180 de oameni care au fost în vacanță în Antalya așteaptă, de câte ore, să ajungă la Timișoara. Cursa Tarom a aterizat de urgență în București, din cauza unor probleme tehnice. Compania caută o altă aeronavă care să ducă pasagerii la Timișoara.

Avionul Tarom pe ruta Antalya – Timișoara care ar fi trebuit să ajungă pe Aeroportul „Traian Vuia” la ora 12.30, sâmbătă, a aterizat de urgență la București. Celor peste 180 de pasageri li s-a spus că la aeronavă au apărut defecțiuni tehnice și nu poate continua zborul. Este vorba, potrivit surselor noastre, de un avion Boeing 737 – 800, cu 189 locuri, din ultimul lot achiziționat de Tarom.

Pasagerii sunt în Aeroportul „Henri Coandă” și nu știu când vor ajunge acasă. „În timpul zborului ni s-a spus că este o problemă tehnică și vom ateriza pe Otopeni. Nu am simțit nimic neobișnuit, nu a fost nimic care să pară în neregulă. Suntem împrăștiați prin aeroport, acum căutăm să cumpărăm ceva de mâncare. Nu știm când plecăm, se pare că nu există momentan un avion. Din ce am înțeles, e posibil ca undeva în jur de ora 18 să putem decola spre Timișoara”, ne-a declarat un pasager care se întorcea acasă alături de familie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: