Cursa Rățuștelor se întoarce. Banii vor merge către reabilitarea unei școli din mediul rural

cursa rățuștelor

Cursa Rățuștelor va fi organizată în acest an nu în toamnă, așa cum s-a întâmplat până acum, ci de 1 iunie. Și, pentru că e Ziua Internațională a Copilului, banii adunați din vânzarea rățuștelor vor merge către copii. Mai exact, pentu elevii din Brestovăț, a căror școală e în plin proces de renovare.

Cursa Rățuștelor, ajunsă la cea de a XIV-a ediție, este organizată de clubul Rotaract Timişoara, în colaborare cu Interact, Rotaractm şi Rotary, în vederea susținerii unei cauze caritabile locale. Tema acestei ediții, desfășurată în anul de Capitală Culturală al Timișoarei, este educația. Cauza caritabilă este renovarea Școlii Gimnaziale din Brestovăț, în colaborare cu Asociația BookLand România.

„Imaginați-vă o Românie în care până și în cele 13.600 sate și comune găsiți școli frumoase, curate și bine dotate, cu elevi care învață bine și aspiră la studii superioare. Credem cu tărie în potențialul tuturor copiilor de a-și lăsa amprenta în societate odată ce au beneficiat de o educație de calitate”, transmit organizatorii.

Înscrierile în cursa pentru marele premiu se pot face AICI. Cursa din data de 1 iunie începe la ora 17, de pe Podul Mitropolit Andrei Șaguna.

About Post Author