Curs gratuit de prim ajutor, în weekend. Cum te poți înscrie

O intervenție făcută corect și la timp într-o situație extremă poate salva o viață. Din păcate însă, 80% dintre români nu știu să acorde primul ajutor. Poți învăța regulile elementare în astfel de situații într-un curs rapid și gratuit.

Oricând, cineva din familie, un apropiat sau un necunoscut poate avea nevoie de ajutor până la sosirea echipajului medical. O intervenţie în timp util şi corectă poate creşte şansele de supravieţuire. O statistică arată că, din păcate, 8 din 10 români nu ştiu să acorde primul ajutor.

În weekend, în Iulius Town poţi învăţa de la experţi care sunt manevrele esenţiale de prim ajutor. Compania Mensave va oferi gratuit acces la evenimentul „Noțiuni esențiale de prim ajutor”. Cursurile sunt susţinute de experţi medicali din echipajele de prim ajutor. Potrivit acestora, cel mai important factor de supravieţuire al pacienţilor aflaţi în stop cardio-respirator este dat de îndemânarea şi disponibilitatea persoanelor aflate în apropiere de a începe manevrele de resuscitare.

Evenimentul include două sesiuni, între orele 11 și 14, respectiv 16 și 19. Participanții vor învăţa despre poziţia laterală de siguranţă, cum se face resuscitarea/CPR sau manevra Heimlich pentru adulţi şi copii. Înscrieri se pot face AICI.

About Post Author