Cupa „Leoparzii vișinii” merge la Brașov. CFR Timișoara nu a prins podiumul, deși nu a pierdut niciun joc

leoparzii vișinii

Unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal destinate juniorilor născuți în 2015 s-a desfășurat, la finele săptămânii trecute, în Dumbrăvița. Cele mai bune 24 de echipe din România s-au luptat pentru Cupa „Leoparzii vișinii”.

Trofeul a fost câștigat de Kinder Brașov. Podiumul a fost completat de CFR Cluj și Atletico Arad. CFR Timișoara a terminat pe locul patru, fără să piardă niciun joc pe teren. Juniorii lui Adrian Brazovan au fost eliminați în semifinale de CFR Cluj, care s-a impus la loviturile de departajare.

„Cupa «Leoparzii vișinii» a fost un turneu foarte reușit. Copiii pregătiți de mine s-au prezentat foarte bine, reușind să ajungă până în semifinale. Au câștigat grupa din care au făcut parte și s-au impus cu 4-2 în sferturile de finlă în fața celor de la Sănătatea Cluj. Mă bucur că nu au pierdut niciun joc.

În semifinala cu CFR Cluj a fost 0-0 la finalul timpului regulamentar. Sunt foarte mulțumit de cum au jucat. Nu este ușor să te bați cu academii de fotbal din țară care au și câte 60 de copii la această categorie de vârstă. Vreau să le mulțumesc părinților copiilor pe care îi pregătesc și lui Constantin Nedelea, președintele clubui, care ne-a sprijinit la organizarea ireproșabilă a Cupei «Leoparzii vișinii»”, spune antrenorul Adrian Brazovan.

About Post Author