Cum vă place transportul în comun din Timișoara? SMTT face sondaj

smtt

SMTT, cu director interimar nou, vrea să afle cât de mulțumiți sunteți de felul în care funcționează transportul în comun la Timișoara. Puteți completa un sondaj de opinie online în care vă puteți exprima părerea.

Societatea Metropolitană de Transport Timișoara a decis să lanseze un sondaj de opine privind indicele de satisfacție al călătorilor. „Obiectivul general al sondajului este obținerea unui set de informații relevante în ceea ce privește atitudinile și percepțiile populației privind servicile de transport public local în aria SMTT, cu scopul calculării indicelui de satisfacție a călătorilor”, transmit reprezentanții societății.

După încheierea acestui sondaj va fi realizat un studiu pentru „determinarea nivelului indicelui de satisfacție a beneficiarilor serviciului de transport public local prestat de către operatorul de transport în anul 2021 în baza contractului de servicii publice”.

Sondajul este disponibil, până săptămâna viitoare, AICI.

SMTT este în centrul unui noi controverse legate de situația Societății de Transport de Public. Aceasta e înglodată în datorii, iar reprezentanții ei spun că unul dintre motive este întârzierea intenționata a plăților de către SMTT, care practic trebuie să vireze subvenția de la bugetul local. În urmă cu câteva săptămâni, Ioan Goia, fostul director, și-a dat demisia. În locul lui a fost numit interimar Flavius Sebastian Ignea, angajat în societate spre finalul anului trecut. Ignea are 32 de ani, este absolvent de Geografie și are un masterat în Planificare și Dezvoltarea Durabilă a Teritoriului. El a lucrat la Planul de Mobilitate Urbană pentru Polii de Creștere Timișoara și Cluj.

About Post Author