Cum să faci fotografii de arhitectură și să și transmiți emoții. Workshop gratuit cu Ovidiu Micșa

O fotografie a unei clădiri nu surprinde doar detaliile acesteia, ci și emoția, sentimentele și amintirile celui care o realizează. Workshopul de fotografie de arhitectură cu Ovidiu Micșa vă poate oferi detaliile de care, poate, aveați nevoie ca să vă iasă imaginea perfectă.

arhitectură

Primul eveniment Heritage of Timișoara din acest an este un workshop de fotografie de arhitectură cu Ovidiu Micșa. Veți afla de aici informații cu ajutorul cărora puteți „povesti” istoria orașului. Aici veți învăța mai multe despre tehnica, anti-tehnica și abordarea în fotografia de arhitectură și, foarte important, veți lucra pe studii de caz.

Atelierul are loc în perioada 5 – 8 mai, în grupuri de câte cinci persoane / zi. El se ține la sediul Asociației Prin Banat (bd. Mihai Viteazu nr. 10A) și pe teren. Nu trebuie decât să completezi formularul de înscriere și să spui ziua în care poți participa. Ai nevoie de un aparat foto sau de un telefon, precum și de o aplicație prin care să poți prelucra fotografiile (pe telefon sau laptop)

Înscrierile pe zile se pot face aici: 5 mai, 6 mai, 7 mai, 8 mai.

Workshopul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Se pot face înscrieri până în 3 mai.

Ovidiu Micșa (n. 1982, Timișoara) este arhitect și fotograf, doctor în arhitectură cu teza „Studii despre percepția spațiului construit. Fotografia ca instrument de reprezentare mentală a arhitecturii”, asistent universitar al Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara.