Cum puteți merge în audiență la Cristian Moș. În fiecare miercuri, dimineața sau spre seară

cristian moș

Unul dintre noii vicepreședinți ai CJ Timiș a decis să țină audiențe și spre seară. Nu de alta, dar unii dintre cei care vor să vină să discute cu un oficial merg și la lucru. La Cristian Moș, programările se fac prin e-mail, iar audiențele vor fi miercurea.

Cristian Moș (USR) a fost ales vicepreședinte al CJ Timiș în 29 decembrie, în ultimul plen al anului, alături de Alexandru Proteasa (PNL). Atribuțiile celor doi nu au fost încă anunțate oficial, dar Moș a decis deja când îi va primi în audiență pe cei interesați.

„Nu cred în administrația făcută departe de oameni. În calitate de vicepreședinte al județului Timiș mi-am asumat să păstrez un dialog permanent cu voi, timișenii care m-ați delegat aici. Am ales un orar care să sper să vi se potrivească – în fiecare miercuri, înainte sau după programul vostru de la job, vă aștept la Consiliul Judeţean Timiş”, a anunțat USR-istul.

Cei care vor să meargă în audiență trebuie să trimită un e-mail care să conțină numele, localitatea de domiciliu și numărul de telefon, tema pe care vor să discute, data și intervalul orar preferat (8 – 10 sau 17 – 19). Ei vor primi în scurt timp un e-mail de confirmare. Audiențele vor 30 de minute și vor fi respectate toate normele de igienă în vigoare.

About Post Author