Cum poți prinde finanțare pentru IMM-uri, de la ADR Vest. Seminar online pentru 37 milioane de euro

imm

IMM-urile din Regiunea Vest au la dispoziție 36,6 milioane de euro în cadrul apelului 2 de proiecte pentru Prioritatea de Investiţii 2.2 – IMM a Regio-POR 2014-2020. ADR vrea să-i învețe pe potențialii beneficiari ce să facă pentru a putea primi finanțare.

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020, organizeză, joi, 31 octombrie, de la ora 10, un seminar de informare online, dedicat apelului 2 de proiecte aferent Axei prioritare 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii.

Participanții vor afla informații utile în pregătirea proiectelort: condiții specifice de accesare a fondurilor, criterii de eligibilitate și selecție, categorii de cheltuieli eligibile etc. Vor fi discutate spețe întâmpinate anterior în evaluarea și selecția proiectelor, probleme și greșeli care pot apărea în elaborarea și transmiterea proiectelor.

Participarea la webinar este gratuită, iar doritorii se pot înscrie aici. După înscriere, se va primi un mesaj cu link-ul de conectare la webinar și condițiile tehnice de acces. 

Cererile de finanțare pot fi depuse exclusiv prin aplicația electronică MySMIS, în perioada 24 decembrie 2019 – 24 martie.2020, ora 12. Pot solicita finanțare societățile/ societățile cooperative care se încadrează în categoria IMM. Valoarea finanțării nerambursabile care poate fi acordată pentru un proiect este de minimum 200.000 de euro și maximum 1 milion de euro.

Versiunea finală a Ghidului solicitantului poate fi consultată pe site-ul ADR Vest, la secțiunea POR 2014-2020/ Ghiduri de finanțare și pe site-ul programului.

About Post Author