Criminalul de la Făget, căutat de sute de oameni. Inclusiv cu elicopterul

făget

Bărbatul de 33 de ani care a omorât un om și a băgat în spital alte trei persoane este încă de negăsit. Crima petrecută la Făget a mobilizat polițiștii , jandarmii, polițiștii de frontieră și forțele speciale din Timiș și județele alăturate.

Ionel Boldea are 33 de ani și este cel mai căutat om din vestul României în acest moment. Miercuri dimineață, el a atacat din senin un cuplu din Făget, care ieșise să facă sport. A omorât bărbatul, iar femeia a fost atât de crunt bătută, încât medicii de la Spitalul Județean au un prognostic foarte rezervat în ceea ce o privește. Plecat cu bicicleta spre satul Temerești, Boldea a atacat și aici o femeie de 80 de ani, pe care a bătut-o cu bastonul până i-a spart maxilarul. Câteva sute de metri mai departe, el s-a năpustit asupra unui alt cuplu care se deplasa cu tractorul și se oprise. A lovit femeia, iar bărbatul i-a opus rezistență minute bune.

Povestea devine și mai incredibilă. Ionel Boldea a mers apoi acasă la niște cunoscuți și s-a dus în baie să se spele. Doi polițiști au ajuns și ei acolo și au discutat cu bărbatul închis în baie. Acesta a ieșit apoi cu un obiect contondent și a dat să atace polițiștii. Boldea a furat apoi cheile mașinii gazdei și a ieșit val-vârtej prin poartă, lovindu-l pe proprietar. Deși polițiștii au folosit armamentul din dotare, criminalul nu s-a oprit decât la marginea unei păduri. Acolo a și abandonat mașina.

A forțat barajul polițiștilor

Ionel Boldea este căutat de peste 200 de polițiști și jandarmi. Sunt și forțele speciale acolo, iar un elicopter survolează zona. „În dimineața zilei de astăzi, am fost semnalați prin SNA 112 cu privire la un incident pe raza localității Făget. S-a prezentat primul echipaj la fața locului, a constatat decesul persoanei și o altă persoană, despre care am aflat ulterior că este soția, în stare de inconștiență (…)

Nu avem indicii clare care a fost motivul pentru care a mai vătămat și alte persoane, cu un corp contondent (…) După ce a sustras un autovehicul, a forțat într-un fel un baraj cu semnalarea organelor de poliție. S-a folosit armamentul din dotare, nu a putut fi imobilizat, a continuat către zona împădurită unde a pierdut controlul volanului și a părăsit zona (…) S-a realizat un dispozitiv, s-a izolat zona, facem toate verificările necesare, sperăm să fie prins”, a declarat comisarul șef de poliție Alin Petecel, șeful IPJ Timiș.

About Post Author