Criminalul de la Făget a fost prins. Ionel Boldea: O icoană de argint m-a scos din casă

ionel boldea

Bărbatul de 33 de ani care a omorât un om în Făget și a rănit alți cinci a fost prins. Ionel Boldea era la volan și nu a opus rezistență. El le-a spus oamenilor legii o poveste halucinantă.

Ionel Boldea era căutat de miercuri dimineață, de când a atacat violent doi oameni, soț și soție, în parcul din Făget. Bărbatul a murit pe loc, iar femeia este în stare extrem de gravă la Spitalul Județean. Ulterior, Boldea a rănit alte cinci persoane în Temerești.

A reușit peste zi să scape de polițiști, deși aceștia au tras și focuri de armă în încercarea de a-l prinde. Criminalul a fost capturat însă vineri dimineață, în jurul orei. 2. Era în Bichigi, satul în care locuia, și se afla la volanul unei mașini. A tras pe dreapta imediat la semnalul oamenilor legii și nu a opus rezistență.

Ionel Boldea: Icoana efectiv m-a luat după ea

Boldea le-a spus însă polițiștilor o istorie șocantă și le-a explicat de ce a făcut ce-a făcut miercuri. „Icoana dintr-o cameră. Icoana m-a scos afară din casă și m-a făcut să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om (…) Icoana care m-a scos afară la 6 dimineață… o icoană de argint m-a scos afară din casă… să am o forță inumană, am dat cu piciorul, a spart capul unui om… Mi s-a promis faptul… La 6 dimineața să mă scoată o icoană dintr-un cearșaf… clopote… Nu mă agresa, că pățești rău (…) Mă gândesc rău, că se întâmplă rău și nu vreau să fac rău (…) Am conștiință, am fost forțat (…) Mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, a relatat criminalul.

Ionel Boldea a fost adus la Timișoara, la Spitalul Municipal, pentru a-i fi recoltate probe de sânge. (sursa foto: www.tion.ro)

About Post Author