Crimă în Calea Șagului. Femeie omorâtă în propria casă

credite

foto: Arhivă

O septuagenară din Timișoara a avut un sfârșit groaznic, stingându-se sub ochii medicilor care încercau să-i salveze viața. Femeia fusese bătută de un hoț care îi intrase în apartamentul situat pe strada Clăbucet, în Calea Șagului.

Femeia în vârstă de 74 d ani era singură acasă, când peste ea a intrat un bărbat care voia să fure din apartamentul aflat la etajul al treilea. Hoțul a început s-o lovească, dar, la un moment dat, victima a reușit să deschidă ușa și să strige după ajutor.

Vecinii au sunat la 112, astfel că la locul incidentului au ajuns imediat polițiștii și medicii. Femeia a fost preluată de ambulanță, însă, din păcate, din cauza leziunilor suferite, ea a murit.

„Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 74 de ani,ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, care a pătruns în locuința acesteia de pe strada Clăbucet. La fața locului a fost depistat bărbatul în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei, care a fost imobilizat și condus la sediul poliției”, a transmis IPJ Timiș.

Ancheta continuă, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

About Post Author