Cosmin Tabără a fost ales viceprimar. De această dată, PSD-iștii nu au votat deloc

cosmin tabără

Timișoara are, la aproape patru luni, de la alegeri, al doilea viceprimar. Liberalul Cosmin Tabără a fost ales în funcție în plenul de marți după-amiază.

Din postura de unic candidat, Cosmin Tabără a fost ales viceprimar cu 21 voturi pentru. Nu a fost niciun vot împotrivă, iar trei buletine nu au fost ridicate. Acestea sunt ale consilierilor PSD. „Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată, în primul rând colegilor PNL pentru susținere și desemnarea mea în această funcție, în al doilea rând colegilor din alianță și primarului Dominic Fritz. Sper că va fi o colaborare bună, pentru că toți avem bunele intenții de a dezvolta în continuare acest oraș. Consider că în acest moment echipa este aproape completă, mai trebuie să vină city managerul, și trebuie să ne apucăm de treabă. Sper într-o bună colaborare cu toți colegii, indiferent că sunteți din coaliție sau din opoziție”, a declarat Tabără.

„Felicitări, Cosmin Tabără, bine ai venit în echipă. O să fim o echipă, o să luăm decizii împreună. Va fi responsabil de strategia juridică, de sport, de ce ține de siguranță publică, de Poliția Locală. Va fi responsabil și de direcțiile de patrimoniu. Alături de city manager va face o strategie despre cum să valorificăm mai bine acest patrimoniu”, a spus, de pe Zoom, primarul Dominic Fritz, care este în izolare acasă, pentru că are Covid.

USRPLUS și PNL au o majoritate de două treimi în CL Timișoara. Viceprimarul Ruben Lațcău a fost ales în luna noiembrie, când au preferat să nu-și ridice buletinele de vot cei doi consilieri ai Pro România.