Copiii noștri: univers emoțional răvășit în pandemie. Conferință online, de la Academia Mămicilor

E un an de pandemie și toată lumea resimte, la diferite niveluri, efectele acestei lungi perioade de restricții. Pentru părinții e și mai greu, fiindcă au de gestionat și nevoile copiilor lor. Cum pot fi ei ajutați? O conferință organizată de Asociația „Academia Mămicilor din Timișoara (AMT) încearcă să găsească răspunsuri.

Asociația „Academia Mămicilor din Timișoara (AMT) – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială”, în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială de la Facultatea de Sociologie și Psihologie și Neoped – Centru de Pediatrie, organizează conferința „Copiii noștri: univers emoțional răvășit în pandemie“.

Vorbește pe această temă psihoterapeutul Laura Jacan. Aceasta are o experiență de peste 20 de ani în domeniul psihologiei copilului, mai ales în ceea ce privește tulburările emoționale și de comportament.

Ultimele 12 luni din viata copiilor noștri au fost și primele de acest gen din viața noastră. Izolare, refugiu, anxietate, temeri, panică, tehnologie. Cuvinte ce ascund emoții mai degrabă negative, care și-au pus amprenta asupra emoționalului celui mic. „Haideți să înțelegem mai bine ce se întâmplă și cum putem diminua efectele negative ale pandemiei asupra universului emoțional al copilului”, transmite AMT.

Conferința are loc joi, 18 martie, între orele 19 și 20,30, și va putea fi urmărită aici.

About Post Author