Copiii nopții – reprezentație specială în seara de Revelion, la Teatrul Național

copiii nopții

Teatrul Național Timișoara încheie anul cu o premieră. Nu cu un spectacol nou, ci cu o reprezentație în ultima seară din 2022. Sala 2 va fi gazdă pentru „Copiii nopții”, un spectacol care aduce pe scenă tineri actori și masteranzi ai Facultății de Teatru și Muzică.

Pentru Timișoara, 2023 înseamnă un nou început. Pentru Teatrul Național, 2023 înseamnă un nou început. Pentru Sala 2 a Teatrului Național, 2023 înseamnă un nou început. În pragul Capitalei Europene a Culturii, Teatrul Național din Timișoara și publicul său întâmpină acest an al începuturilor așa cum știu s-o facă cel mai bine: printr-un spectacol”, transmit reprezentanții TNTm.

Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 19, la Sala 2, este programată o reprezentație extraordinară cu spectacolul „Copiii nopții”, o poveste despre tineri, cu tineri. În spectacol joacă tineri actori și masteranzi ai Facultății de Teatru și Muzică. El are la bază textul cu care actorul Andrei Radu a câștigat, în ipostază de autor, Concursul Național de Dramaturgie, ediția 2021.

„Copiii nopții” este regizat de Alexandru Weinberger-Bara și este spectacolul cu care Teatrul Național a fost selecționat anul acesta în Festivalul Național de Teatru. Joacă, în 31 decembrie, în fața publicului, Andrei Chifu, Marin Lupanciuc și Cristina König, cărora li se alătură studenții Iulia Ioana, Otniel Floruț și Alexandru Negrea.

About Post Author