Consiliere gratuită pentru candidații care se înscriu la UVT. Webinar special

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), oferă, în perioada procesului de admitere, servicii de consiliere gratuită pentru candidații indeciși asupra programul de studii universitare pe care vor să-l urmeze.

Candidații pot utiliza platforma de consiliere psiho-vocațională YTM pentru a completa un test de orientare vocațională. Ei își vor evalua personalitatea, aptitudinile și interesele profesionale, iar la final vor primi recomandări cu privire la programele de studii universitare care se potrivesc profilului lor.

„Cei care doresc o ședință de consiliere individuală pot solicita acest lucru fie prin completarea acestui formular, fie prin selectarea opțiunii «Am nevoie de consiliere», de pe platforma de admitere online a UVT, urmând să fie contactați apoi. Încurajăm candidații care aleg să completeze dosarul de înscriere de la sediul UVT să poarte o discuție față în față cu un consilier al Centrului nostru de Consiliere și Orientare în Carieră, pentru a-și clarifica opțiunile de carieră care li se potrivesc mai bine”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Webinar pentru cei cu multe nelămuriri

Vineri, 9 iulie, de la ora 14, candidații sunt invitați la un webinar pe tema „Cum îmi aleg programul de studii potrivit carierei pe care îmi doresc să o urmez?”. Pentru elevii care doresc să se înscrie la facultățile din cadrul Universității de Vest din Timișoara, la finalul webinarului va avea loc o sesiune de Q & A cu privire la modalitățile de admitere și specificitatea fiecărui program de studiu.

Înscrierea la webinar se face prin completarea ACESTUI FORMULAR până 9 iulie, ora 12. Detaliile de conectare vor fi transmise printr-un e-mail.

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), cea mai importantă universitate comprehensivă din vestul țării, are 75 de programe de studii universitare de licență și peste 80 de programe de studii universitare de masterat, din 34 de domenii de studii universitare. Sunt peste 10.600 de locuri disponibile, din care peste 3.700 finanțate de la bugetul de stat (2.300 de locuri pentru studiile de licență și 1.400 pentru masterat).

Procesul de înscriere la studii universitare se desfășoară exclusiv online, iar informații despre întreg procesul de admitere la UVT și despre toate programele de studii universitare ofertate pot fi găsite pe site-ul https://admitere.uvt.ro/.

About Post Author