Connect IT. Discuție despre mobilitate și cum se schimbă lumea

connect it

Endava, una dintre cele mai importante companii de software din România, organizează o nouă ediție Connect IT. Tema este mobilitatea, din ce în ce mai discutată în ultimii ani.

Let’s talk Mobility se va desfășura online, miercuri, 28 octombrie, de la ora 18, și are doi invitați. Este vorba despre Pascal Binkert, director Strategie Digitală Automotive la Endava, și Alexandru Galea, Frontend Developer la TAZZ by eMag. Cei interesați se pot înscrie gratuit aici.

Pascal Binkert a ocupat anterior funcția de Global Product Manager pentru Tiguan, la Volkswagen.. La Let’s talk Mobility, Binkert va vorbi despre transformarea digitală în industria automotive, cu focus pe zona de business, și își propune să arate cum centrarea pe client și analiza datelor schimbă conceptul de „business”. Alexandru Galea a lucrat anterior la o companie locală de automotive, unde a coordonat o echipă, parte a unui program intern care vizează maturizarea ideilor de inovație până la stadiul de MVP (Minimum Viable Product), cu ajutorul studenților. Primul și cel mai amplu proiect a fost o aplicație internă de ridesharing, pe care o va prezenta la Let’s talk Mobility.

„Suntem în pragul celei mai mari schimbări a modului în care oamenii și bunurile se deplasează pe planetă. În acest mediu dinamic, companiile au șansa de a valorifica noi oportunități pe măsură ce acestea se ivesc, reimaginând ecosistemul care alcătuiește ceea ce noi numim mobilitate”, spune Iulian Tatarcan, Delivery Unit Manager Endava Timișoara.

Sub umbrela Connect IT, Endava organizează o serie de evenimente dedicate comunității tech din Timișoara și orașele în care activează. Sunt deja numeroase ediții la activ, organizate la București, Cluj-Napoca, Chișinău și Skopje. Let’s talk Mobility este cea de-a doua ediție organizată la Timișoara.