Congres pentru alegerea președintelui PNL, în 10 aprilie

pnl

Gheorghe Flutur a fost validat în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, pentru preluarea interimară a funcţie de preşedinte. Lucian Bode va fi secretar general interimar. Congresul pentru alegerea liderului partidului va avea loc duminică, 10 aprilie.

„Colegii m-au desemnat pe mine să preiau atribuţiunile interimar până la congres. A fost un vot în unanimitate (…) În Consiliul Naţional va fi vorba de convocarea congresului extraordinar al PNL doar pentru alegerea preşedintelui PNL. Propunerea va fi duminica viitoare, ola ra 11, la Palatul Parlamentului. 1.300 de delegaţi propunem să fie prezenţi (…) Mergem spre Consiliul Naţional și cu termene de depunere a moţiunilor, miercuri, 6 aprilie, ora 18, şi dezbaterile în judeţe până vineri seara, ora 22”, a declarat, duminică, Gheorghe Flutur.

El a mai spus că responsabilitatea sa principală este organizarea, conform statutului, a Congresului PNL. „Pentru mine cel puţin, responsabilitatea este să organizăm cum se cuvine congresul extraordinar (…) PNL propune aceste evenimente într-o succesiune destul de rapidă ,pentru că avem un context national şi international deosebit”, a conchis Flutur.

About Post Author