Concursul de director la Poliția Locală, cursă de unul singur

sursa foto: Facebook / Poliția Locală Timișoara

Poliția Locală Timișoara va avea, după opt ani, un director „plin”. Este, spun surse neoficiale, un fost jandarm, singurul care a trecut proba scrisă a concursului, desfășurată luni. Interviul este, în acest caz, o formalitate.

Șase oameni s-au înscris la concursul organizat de Primăria Timișoara pentru funcția de director la Poliția Locală, pentru prima dată în opt ani. După selecția dosarelor au rămas doar patru. Ei au susținut probele de limbă străină și calculator, pe care le-au promovat.

Luni a avut loc și proba scrisă, la care candidații au obținut următoarele rezultate:

  • 200016 – 23,30 punte
  • 200017 – 34,80 puncte
  • 200018 – 41,40 puncte
  • 200019 – 70,80 puncte

În aceste condiții, pentru unicul candidat declarat promovat, interviul care va fi programat cândva în această săptămână ar trebui să fie doar o formalitate. Deși toți cei înscriși la concurs au preferat să le fie anonimizate numele, neoficial, cel care va merge mai departe este Attila Hajdu , un fost jandarm, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, cu masterat în Managementul activităților și organizațiilor sportive și cu studii de „evaluator de risc la securitate fizică – Fundatia pentru Cultură și Învățământ «Ioan Slavici»”.

About Post Author