Concurs pentru puștii cu imaginație. Teatrul Maghiar dă premii și le expune lucrările

Copiii Mamei Badu

Teatrul Maghiar „Csiky Gergely” anunță un concurs de creație inspirat de spectacolul „Copiii Mamei Badu”. Pot participa copii cu vârste între 4 și 11 ani, care pot trimite orice fel de lucrări pe tema „Împreună cu mama” și nu trebuie să fi văzut neapărat spectacolul.

Lucrările trebuie să aibă dimensiunea de până la A4 și poate fi folosită orice tehnică. Concursul este deschis pentru trei grupe de vârstă: 4-6, 7-9, 10-11 ani și fiecare copil poate trimite o singură lucrare.

Tema este la alegere, iar acestea sunt doar câteva idei: cum îmi petrec timpul cu mama, cum mă iubește mama, ce am învățat de la mama, ce surpriză vreau să îi fac mamei, dragostea mamei. Lucrările pot fi trimis până în 25 aprilie, la ora 18. Trebuie să aibă scris clar numele copilului și pot fi lăsate la casieria de pe str Alba Iulia nr. 2, introduse în cutia poștală din fața teatrului, sau trimise prin poștă pe adresa teatrului: str. Alba Iulia, nr. 2 300077, Timișoara.

Lucrările câștigătoare vor fi expuse la teatru

Un juriu format din trei membri va face evaluarea, iar primele trei lucrări considerate cele mai bune din fiecare categorie vor fi premiate cu o diplomă și un cadou. Festivitatea de premiere și vernisajul vor avea loc în 27 aprilie, de la ora 15, în foaierul teatrului, unde vor fi expuse lucrările câștigătorilor. După eveniment va fi organizat un atelier pentru copii sub 11 ani, care sunt invitați să participe la crearea unui obiect legat de spectacol – atelierul handmade va fi condus de Ana-Maria Pataki.

De la ora 18, în 27 aprilie, toți copiii sunt invitați la spectacolul „Copiii Mamei Badu”, pentru care este nevoie de bilet achiziționat în prealabil (10 lei pentru copii). „Copiii Mamei Badu”, regia Varsányi Péter, este un spectacol cu marionete despre iubirea altruistă, despre sacrificiul de sine și despre întrebarea: cum să iubești bine. Acest spectacol nonverbal este recomandat pentru publicul cu vârsta peste 5 ani.

About Post Author