Concert Cargo în pandemie: Piața Libertății închisă, tramvaiele nu opresc

tramvai

Accesul către Piața Libertății va fi restricționat, iar tramvaiele nu vor opri sâmbătă după-amiaza în stațiile din zonă. E concert Cargo, organizat de Primăria Timișoara, cu reguli stricte pentru spectatori.

Primăria Timișoara organizează sâmbătă, 6 iunie, primul concert din pandemie. Cu începere de la ora 19, pe scena din Piața Libertății vor urca TM Groove și Cargo. Concertul va fi transmis în direct pe pagina de evenimente a primăriei de pe Facebook. Nu vor fi decât 500 de spectatori, care trebuie să poarte măști și să stea pe pe scaunele amplasate la doi metri unul de altul. În plus, la intrarea li se va măsura temperatura.

Intrarea este gratuită, pe bază de invitații care au putut fi luate de pe Internet. Acestea s-au epuizat încă de vineri dimineață. „În cazul în care se constată încălcări ale reglementărilor naționale în vigoare, în privința distanțării fizice și a ocupării scaunelor”, concertul poate fi oprit oricând.

Concertul din Piața Libertății schimbă și regulile de deplasare în zona centrală. „Pentru a respecta normele epidemiologice în vigoare, va fi amenajat un perimetru împrejmuit și vor fi închise toate căile de acces către Piața Libertății, cu excepția tramvaielor, care nu vor opri în stațiile din zonă”, anunță STPT. Astfel, între orele 17 și 23, tramvaiele de pe liniile 1, 2, 4, 6 nu vor opri în stațiile din Piața Libertății. Ele vor reveni pe traseul obișnuit duminică dimineață. (sursa foto: https://www.facebook.com/stpt.ro/photos/a.410508815780128/679429508888056/?type=3)