Comunicare în noul an. O cântăreață și interpretă la oboi anunță întreruperile de la Colterm

Criticată de primarul Dominic Fritz pentru modul în care comunică, societatea Colterm începe altfel noul an. Primul comunicat din 2022 este semnat de șeful Compartimentului marketing și relații cu clienții. Stana Milu este, în timpul liber, solistă de muzică populară și de petrecere, dar cântă și la oboi.

„Am cerut managementului Colterm să fie proactiv în comunicarea cu abonații. Colterm are datoria să comunice cetățenilor racordați la sistemul public de termoficare orice informație de interes pentru ei, fie aceasta o veste bună sau rea (…) Cer managementului Colterm să identifice responsabilii pentru eșecul comunicării către cetățeni a informațiilor concrete legate de reînceperea furnizării de agent termic și să ia măsuri, inclusiv demiteri de șefi”, spunea, în luna octombrie, primarul Dominic Fritz.

De atunci, societatea Colterm a intrat în insolvență și, la finele lui 2021, a rămas și fără purtător de cuvânt, care a decis să plece după nouă ani în care a stat în această funcție.

Primul comunicat din 2022 al companiei de termoficare este semnat „Stana Milu, șef Comp. marketing și relații cu clienții”. Stana Milu este, în timpul liber, solistă de muzică populară și de petrecere. A terminat Marketing la universitatea din Reșița, a făcut și un master în domeniu, dar a urmat și cursurile Facultății de Muzică, secția instrumentală oboi. A absolvit și Școala Populară de Artă și iubește dansurile populare, făcând parte, de-a lungul timpului, din ansamblurile „Doina Timișului” și „Aușana” din Bihor. A cântat și în concerte de muzică clasică, la oboi.

În urmă cu ceva vrema, ea declara, pentru cotidianul Adevărul, că atuurile sale sunt „vocea, experienţa în studiul oboiului şi ambiţia”.