Colterm oprește apa și căldura pe mai multe străzi

apă caldă

Colterm transmite că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare, va opri joi, 9 martie, între orele 9 și 15, întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la punctul termic 17A. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu și Abrud. În total, este vorba despre 23 de branșamente.

De asemenea, între orele 22 și 7 va fi întreruptă furnizarea apei calde și apei reci hidrofor la PT 46, având în vedere notificarea Aquatim SA privind lucrări programate prin Programul de investiții POIM. Acestea vor fi executate la intersecția străzilor Cetății cu Madrid și vor fi afectați cei care locuiesc pe străzile Cascadei, Cetății, Dornei, Martir Remus Tășală, Gheorghe Lazăr, Johann Sebastian Bach, Madrid, Mendeleev, Salciei, Suceava și Madrid.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp. De aceea, se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

About Post Author