Colete furate de angajații firmei de curierat. Hoții au fost prinși

sursa foto: https://postandparcel.info

Doi tineri angajați la o firmă de curierat au furat mai multe colete, dar și bani, încercând să-și facă mai bogate sărbătorile de iarnă. Au fost însă prinși repede și, spre bucuria păgubiților, prejudiciul a fost recuperat integral.

Tinerii în vârstă de 20, respectiv 24 de ani lucrau la o firmă de curierat cu sediul în Remetea Mare. În lunile noiembrie și decembrie, s-au gândit că pot face mai ușor bani de sărbători, așa că s-au pus pe… furat. Au sustras, așadar, mai multe colete cu telefoane mobile, dar și bani, cauzând o pagubă de aproape 31.000 lei.

Directorul firmei a sesizat lipsurile și a anunțat poliția. De aici, n-a mai durat mult până la identificarea vinovaților.

„La data de 5 ianuarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au fost sesizați de către directorul unei societăți comerciale de pe raza localității Remetea Mare, cu privire la faptul că în perioada noiembrie – decembrie 2023, doi angajați ai societății și-ar fi însușit mai multe colete ce conțineau telefoane mobile și suma de 9.000 de lei, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 31.000 de lei. Polițiștii au efectuat verificări, iar la scurt timp au identificat doi tineri, în vârstă de 20 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare. Tinrii au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

About Post Author