Cod roșu de trafic la Timișoara. Zona Michelangelo – Pârvan e blocată complet

michelangelo

Nervi întinși la maximum pentru șoferi, la Timișoara. Traficul este blocat în zona Pârvan, din cauza restricțiilor de trafic. În aceste condiții, traversarea Pasajului Michelangelo poate dura zeci de minute.

Aplicații de tipul Waze și Google Maps sunt complet „roșii” în zona Bd. Vasile Pârvan – Michelangelo. Sunt „desenate” atât restricțiile de trafic impuse de Primăria Timișoara, cât și cozile de mașini ai căror șoferi așteaptă cu zecile de minute să poată traversa această parte a orașului. Era de așteptat să se întâmple așa, pentru că accesul auto este interzis pe mai multe străzi din centrul orașului, unde municipalitatea are lucrări la carosabil.

Inițial, PMT a anunțat închiderea totală a circulaţiei din 4 septembrie, de la ora 7, până în 5 septembrie, ora 5, pe strada Michelangelo, pe sectorul cuprins între Pasajul Michelangelo şi bd. Ion.C. Brătianu, pe sensul de mers spre bd. Revoluţiei. „Se va proceda şi la închiderea totală a circulaţiei rutiere pe strada Michelangelo şi bd. Ion C. Brătianu, între pasajul Michelangelo şi bd. Revoluţiei din 1989, pe ambele sensuri de mers”, au mai precizat reprezentanții instituției de pe CD Loga. Între timp, s-a decis un pic altfel. Miercuri, 4 septembrie, a rămas închisă circulația și pe strada Luther. În aceste condiții, nu se poate ajunge spre Bastion dinspre zona Michelangelo și nici invers. Pe strada Hector, accesul se poate face numai de pe Bd. Revoluției.

About Post Author