CLSU Timișoara s-a întrunit în sfârșit. A închis creșele, dar stă prost cu comunicarea

clsu

Primăria Timișoara comunică de toate și multe, dar uită uneori chestiuni esențiale. Cum ar fi, de exemplu, închiderea creșelor. A fost una dintre întrebările celor care au copii atât de mici și la care nu există răspuns în ordinul ministrului Educației, emis în 6 martie. Acesta spune doar că „la nivelul localităților unde este instituită măsura carantinei zonale, nu sunt permise activitățile care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și activitatea didactică se desfășoară exclusiv online”.

Creșele – adică învățământul antepreșcolar – sunt în grijă PMT. Potrivit unui anunț datat 8 martie, adică luni, dar publicat cu siguranță marți sau miercuri, CLSU a decis următoarele: „Creșele din administrarea Primăriei Municipiului Timișoara se închid temporar pe perioada stării de carantină zonală, respectiv în perioada cuprinsă între 08.03.2021, ora 00.00 – 22.03.2021, ora 00. 00”.

Este primul anunț referitor la vreo hotărâre emisă CLSU, în mandatul Fritz, referitoare la pandemie. Edilului șef i s-a reproșat, de alfel, de către președintele CJ, Alin Nica, faptul că nu a fost convocat CLSU, pentru a lua măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului.

About Post Author