Claudiu Chira, candidat la președinția CJ Timiș. Vrea să scape România de „pesedism și șoșocism”

claudiu chira

foto: Arhivă

Filiala Timiș a partidului Forța Dreptei, și-a ales echipa de conducere pentru următorii patru ani. Deputatul Claudiu Chira, care a condus interimar organizația, a fost confirmat în funcția de președinte.

Conferința județeană de alegeri a filialei Forța Dreptei Timiș a avut loc în prezența fostului premier al României, Ludovic Orban și a numeroși lideri naționali și regionali ai partidului, Au participat, de asemenea, delegații ale partenerilor locali din Alianța Dreapta Unită, conduse de Dominic Fritz, președintele USR Timiș, și Ligia Dugulescu, președintele PMP Timiș, dar și Raul Ambruș, președintele Platformei Liberal Conservatoare.

Delegații și-au desemnat prin vot președintele și noul birou județean de conducere, care va avea 19 membri. Claudiu Chira a fost confirmat ca președinte al filialei. Acesta va avea alături de un birou alcătuit din 4 vicepreședinți, un secretar general și 15 membri. Cei patru vicepreședinți sunt Nicoleta Păun, Răzvan Petcu, Raul Stăneață și Mirel Telteu. Secretarul general al organizației a fost ales Mihai Vâlceanu.

Membrii BJC sunt Iulian Abălaru, Vasile Boșoschi, Dan Bucuci, Cosmin Dăescu, Florin Goarnă, Valentin Grec, Silviu Ioan, Nicu Ionaș, Mihai Mayor, Răzvan Peter, Cosmin Simonca, Bogdan Simulescu, Sorin Zavelița și Hartwig Zahn.

Chira și Fritz,candidații susținuți de Forța Dreptei

„Într-o epocă în care există o antipatie vizibilă față de toți oamenii politici, este o dovadă de curaj și asumare faptul că oamenii aleg să se implice în viața politică a comunității din care fac parte. Doar împreună putem scăpa România de pesedism, șoșocism și doar împreună putem îndepărta de la putere această coaliție a sărăciei, a incompetenței, a taxelor și prețurilor mari. Trebuie să ținem gonacii, impostorii și interlopii departe de butoane”, a declarat Claudiu Chira.

Delegații i-au desemnat, în unanimitate, pe Claudiu Chira și pe Dominic Fritz drept candidați susținuți de filiala Forța Dreptei, pentru ocuparea funcțiilor de președinte al CJ Timiș, respectiv primar al Timișoarei.

About Post Author