Cinci străzi și un pod din centrul Timișoarei, închise timp de trei zile

pod

Urmează zile grele pentru șoferii din Timișoara. Primăria a decis să închidă, timp de trei zile, mai multe străzi și un pod din zona centrală. Se anunță aglomerația pe la Punctele Cardinale și pe la Gara de Nord.

De vineri, 18 octombrie, ora 10, până luni, 21 octombrie, ora 7, Primăria Timișoara a decis să închidă traficul pe cinci străzi și un pod din zona centrală. Măsura este necesară, spun cei din PMT, pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare și înlocuire a bordurilor. „Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza în trafic”, transmit aceștia.

 

Iată pe unde nu se va putea circula

  • bd. Regele Ferdinand, de la Piața Regina Maria până la Podul Mihai Viteazul
  • Podul Mihai Viteazul
  • str. 20 Decembrie, până la intersecția cu Piața Iancu Huniade
  • bd. 16 Decembrie 1989, pe tronsonul cuprins între bd. Regele Ferdinand și Splaiul Tudor Vladimirescu
  • bd. C.D. Loga, pe tronsonul cuprins între str. Patriarh Miron Cristea și bd. Regele Ferdinand
  • splaiul N. Titulescu, pe tronsonul cuprins între str. Jiul și bd. 16 Decembrie 1989

Circulația tramvaielor pe bd. 16 Decembrie 1989 și pe bd. Regele Ferdinand nu va fi afectată. Cei din primărie le recomandă șoferilor să folosească următoarele rute ocolitoare: Punctele Cardinale – bd. Michelangelo – Piața Leonardo da Vinci – str. Cluj, respectiv str. Circumvalațiunii – bd. Republicii – Gara de Nord – str. Gh. Pop de Băsești – bd. Iuliu Maniu (sau bd. General Dragalina – bd. 16 Decembrie 1989) – Calea Șagului.

About Post Author