19 octombrie 2020

Cinci centre de înscriere la UVT, în județele din sud-vestul României

uvt

Absolvenții de liceu din alte județe care vor să devină studenți la UVT nu mai trebuie să vină la Timișoara pentru admitere. Ei se pot înscrie la facultate foarte aproape de casă. Universitatea deschide, în luna iulie, cinci centre speciale.

Universitatea de Vest oferă în acest an, la cele 11 facultăți, peste 2.000 de locuri bugetate la nivelul Licență, 1.200 la Master și 82 la Doctorat. De asemenea, în plus față de oferta specializărilor în limba română, UVT pune la dispozitia absolvenților de liceu și 21 de specializări în 6 limbi străine. Universitatea deschide, și în acest an, cinci centre județene de înscriere și admitere. Tinerii se pot înscrie astfel la facultate chiar în localitățile în care stau sau în apropierea acestora. Centrele județene sunt situate astfel:

  • județul Hunedoara – Colegiul Național „Decebal”, Deva
  • județul Caraș-Severin – Colegiul Național „Traian Lalescu”, Reșița
  • județul Mehedinți – Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”, Drobeta-Turnu Severin
  • județul Vâlcea- Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Râmnicu-Vâlcea
  • județul Gorj – Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, Târgu-Jiu

Centrele de înscriere sunt deschise în perioada 16 – 19 iulie, în intervalul orar 9 – 14, iar în cadrul acestora se vor prelua dosarele în aceleași condiții ca la sediul principal al UVT.

Universitatea de Vest organizează două sesiuni de admitere: în perioada 8-24 iulie, respectiv 4-13 septembrie. Toate detaliile privind înscrierea și probele de concurs sunt disponibile pe pagina de internet a Universității de Vest din Timișoara. Elevii pot afla, de asemenea, informații privind admiterea direct de la studenții UVT din anii mai mari, prin intermediul grupului de Facebook „Universitatea de Vest din Timisoara – Info Admitere”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: