Chef într-un club la Timișoara, oprit de polițiști. Amenzi de peste 41.000 lei

Chef în toată regula într-un club din Timișoara. Polițiștii n-au fost lăsați să intre în prima fază, dar apoi au dat amenzi de peste 41.000 lei.

chef

Suntem în stare de alertă și, în această perioadă, este interzisă organizarea de nunți, botezuri sau aniversări, atât în spații deschise, cât și în saloane, restaurante, baruri sau săli de evenimente. Unii țin însă atât de mult la petrecerea lor, încât lasă deoparte orice precauție.

S-a întâmplat, sâmbătă seară, și la Timișoara. Aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Municipiului Timișoara, „aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o societate comercială de pe raza localității, ar avea loc un eveniment privat”. Era vorba de Clubul Amo, unde era în toi o petrecere la care participau 16 persoane.

Administratorul firmei a primit o amendă de 10.000 lei. Invitații vor „cotiza” și ei la buget cu 31.500 de lei, conform Legii 55/2020.

„Pe numele administratorului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a mai transmis IPJ Timiș.