Centura de Sud a trecut de 80%. Muncitorii revin după Paște / FOTO

centura de sud

Șantierul de la Centura de Sud intră în minivacanța de Paște în stadiul de peste 80% din lucrări realizate. Muncitorii mai au la dispoziție trei luni să finalizeze șoseaua.

Stadiul lucrărilor la Centura de Sud a Timișoarei a depășit 80%. Potrivit DRDP Timișoara, „săptămâna aceasta s-a avansat cu montarea panourilor fonoabsorbante, cu parcările, dar și cu așternerea de strat de bază în intersecțiile și girațiile de pe traseu”.

Se lucrează, în continuare, la terasament, la șanțuri și rigole, precum și la podurile și pasajele de pe traseul centurii.

„Echipele antreprenorului vor mai fi pe teren până în data de 1 mai, urmând să revină după sărbătoarea Paștelui”, mai precizează DRDP Timișoara.

***

Șantierul de la varianta ocolitoare Sud a Timișoarei a fost reluat în iulie 2023 și trebuie terminat în 12 luni. Lucrează asocierea SA & PE Construct SRL (lider) – Spedition UMB – Tehnostrade SRL, care va primi 383,8 milioane lei, fără TVA. Tirrena Scavi a lăsat șantierul în decembrie 2022, la un progres de puțin peste 58%.

About Post Author