Centru modular de evaluare Covid, la Județean

evaluare

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” deschide un centru modular de evaluare pentru pacienții infectați cu SarsCov 2. Acesta va funcționa de luni până vineri, pe platforma din apropierea intrării în UPU.

Centrul modular are o suprafață de 40 metri pătrați, în trei containere noi, dispuse exterior clădirii spitalului, pe platforma din apropierea intrării în UPU. Amenajarea este concepută pentru protejarea pacienților și personalului din întregul spital.

Zona modulară va fi marcată cu inscripționări vizibile de la intrarea laterală spitalului, cea care duce către UPU. Centrul de evaluare al SCJUT va funcționa exclusiv pentru pacienții confirmați Covid prin teste de laborator RT-PCR și/ sau teste rapide antigen.

„În funcție de adresabilitate, putem asigura și evaluare pediatrică. Dispunem de suport medical de specialitate necesar protejării copiilor și suntem pregătiți pentru investigații clinice și pentru a indica tratamentul adecvat fiecărui pacient în parte”, spune managerul SCJUT, medicul Sorin Barac.

Centrul va funcționa de luni până vineri, între orele 8 și 12.

About Post Author