Centru de vaccinare drive-thru și în Calea Aradului

drive-thru

Al doilea centru de vaccinare drive-thru va fi deschis la Timișoara, cel mai probabil la acest sfârșit de săptămână. Va funcționa în parcarea magazinului Selgros, din Calea Aradului, și vor fi făcute imunizări cu serurile Pfizer și Johnson & Johnson.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, a aprobat solicitarea Primăriei Timișoara, privind schimbarea temporară a destinației actuale a unei porțiuni de 300 mp din parcarea magazinului Selgros, din Timișoara, strada Calea Aradului nr. 64, în vederea organizării unui centru de vaccinare”, a anunțat, miercuri, Prefectura Timiș.

Centrul drive-thru va fi deschis, probabil, sâmbătă, 24 iulie, și va funcționa de luni până vineri, între orele 8 și 16. Vor fi folosite vaccinuri de la Pfizer și Johnson & Johnson. Va fi al doilea centru de imunizare de acest tip, după cel care funcționează, încă din luna mai, în parcarea Shopping City, în Calea Șagului. Acesta ar fi trebuit să rămână deschis până în luna august, dar programul lui va fi prelungit.