Centru de perfecționare pentru funcționari, de 1 milion de euro. Gata cu excursiile la munte și la mare

șag

Adio cursuri la munte sau la mare! Aleșii locali, funcționarii publici și personalul contractual din comunele din Timiș se vor perfecționa la Șag. Filiala Timiș a Asociației Comunelor din România (ACoR) își face centru de pregătire profesională de aproape 1 milion de euro.

Filiala Timiș a Asociației Comunelor din România (ACoR) a scos la licitație pe SEAP realizarea unui centru pentru perfecționarea aleșilor locali și a personalului din primăriile membre”. „Construcția propusă va avea un regim de înălțime P+2E+etaj tehnic. Va avea suprafața construită de 497,56 mp și suprafața desfășurată de 1.260,36 mp. Terenul pe care se va amplasa construcția studiată în acest proiect este în proprietatea Comunei Șag”, se precizează în anunț.

Lucrarea este estimată să coste puțin peste 4,4 milioane de lei, sumă care include TVA. Ofertele sunt așteptate până în 5 noiembrie, la ora 15. Se vorbește despre acest centru de mai bine de un an, de când au fost semnate actele de folosință pentru terenul de la Șag. În noua clădire vor lucra angajații ACoR, iar imobilul va avea săli de curs și o sală de conferințe. „În primăriile din cele 89 de comune membre există peste 5.000 de potențiali beneficiari pentru centrul de perfecționare: aleși locali, funcționari publici și personal contractual. Aceștia vor beneficia de condiții foarte bune de pregătire profesională, obligatorie pentru marea lor majoritate”, spunea, în toamna lui 2018, Ionel Curuți, președintele Filialei Timiș a ACoR.

About Post Author