Cele mai bune firme din Timiș, premiate la Topul Firmelor / CINE SUNT CÂȘTIGĂTORII

topul firmelor

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, și în acest an, Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor. Este ediția cu numărul 26 a unui eveniment care, în ciuda frământărilor din zona economică, rezistă.

Topul Firmelor pe anul 2018 a inclus 10.232 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, adică o treime din cele care au au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Sunt 1.814 firme care au reuşit să se claseze pe unul dintre primele locuri, structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime. De asemenea, 212 firme care, în ultimii șapte ani, nu au lipsit de pe podium vor primi trofeul de excelență.

Parte integrată a evenimentului, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior marchează locul şi rolul pe care universităţile din Timiș le deţin în elita învăţământului academic românesc. Nu vor lipsi nici de această dată premiile speciale acordate unor firme, asociații și instituții pentru momente aniversare și pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate. Gala Excelenței în Afaceri va avea loc, în acest an, în 25 octombrie, la CRAFT. Topul integral poate fi consultat aici.

About Post Author