Ce trebuie să faci în situații de urgență? Răspunsuri de la SMURD, în Piața Victoriei

urgență

Ce trebuie să faci în caz de incendiu? Cum se acord corect primul ajutor? Sunt doar câteva întrebări la care puteți afla răspunsurile corecte la început de august, la Caravana SMURD „Fii pregătit”.

Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns în Situații de Urgență și Caravana SMURD „Fii pregătit” ajung la Timișoara în perioada 1 – 3 august. Cele două centrei de informare vor aștepta curioșii în Piața Victoriei, în intervalele orare 9 – 13, respectiv 17 – 21.

O simplă vizită poate înseamna o informație care, la momentul potrivit, îți poate salva viața sau bunurile sau te poate ajuta să salvezi viața altcuiva. Poți învăța cum să reacționezi în cazul unui incendiu în gospodărie sau al altor situații de urgență. De asemenea, cei de la SMURD îți vor arăta cum poți acorda primul ajutor în caz de stop cardio-respirator sau de obstrucție de căi aeriene superioare.

Personalul celor două centre de informare este pregătit să vă răspundă la toate întrebările legate de situațiile de urgență.

About Post Author