Ce surpriză: Ciprian Trocan a luat examenul și e director în PMT!

trocan

La un an și jumătate de când a intrat în Primăria Timișoara, Ciprian Trocan este director „plin”. Asta, după ce a promovat, din postura de candidat unic, concursul de șef al Serviciului Public Asistență Medicală Școlară.

Ciprian Trocan conducea din luna mai Serviciul Public Asistență Medicală Școlară. Asta, după ce a promovat un concurs de angajare pe un post de consilier la Biroul Administrativ. Din martie 2018, tânărul care are acum 25 e ani era consilier personal al primarului Nicolae Robu. Acesta este, de atlfel, și cel care i-a semnat numirea de șef la Asistență Medicală Școlară.

La concursul organizat pe post s-au înscris doi candidați: Ciprian Trocan și un anume Mihai Alexandru Mihale. La proba scrisă, Mihale n-a făcut decât 26,6 puncte, așa că a fost respins. Cu 84 de puncte, Trocan a mers mai departe și luni, 9 septembrie, a dat și interviul. Aici a obținut 82 de puncte, astfel că, având un total de 166 puncte, a fost declarat admis.

Interesant este însă că, potrivit anunțului de concurs, publicat de Serviciul Resurse Umane al PMT, interviul ar fi trebuit să aibă loc miercuri, 11 septembrie. Că s-a întâmplat cu două zile mai devreme e doar un… detaliu curios marca SRU. Condițiile de concurs – vă reamintim, pentru un post de director de serviciu – au fost și ele destul de vagi. Candidații trebuia să aibă „studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, studii universitare de master în domeniul administrației publice, economic, juridic sau în specialitatea studiilor”, minimum 2 ani de experiență și cunoștinte medii de Microsoft Office.

Ciprian Trocan este inginer, absolvent al Universității Politehnica. El a făcut apoi două masterate, în Economie, respectiv Drept, la Universitatea de Vest.

About Post Author