Căutat de polițiști, după ce n-a vrut să tragă pe dreapta. UPDATE: Fugarul a fost prins, merge direct după gratii

polițiști

Un bărbat care a fugit de polițiști și și-a abandonat mașina în apropiere de Beregsău e căutat acum de toată lumea. Omul n-a vrut să tragă pe dreapta, când a fost oprit pentru verificări.

S-a întâmplat luni seară, pe drumul dintre Săcălaz și Beregsău. Polițiștii au văzut o mașină care era lovită în partea din față și au vrut să vadă ce s-a întâmplat. Șoferul însă, în loc să oprească, a accelerat și a plecat în trombă. A luat-o apoi pe un drum lateral, încercând să scape de oamenii legii, care porniseră în urmărirea lui.

Deși s-a tras după el, bărbatul n-a oprit. Polițiștii au găsit ulterior mașina abandonată pe un câmp de lângă Beregsău. Șoferul s-a făcut nevăzut, cel puțin pentru moment. El este căutat acum de polițiști și jandarmi și este probabil o chestiune de ore până când va fi găsit.

UPDATE: Cristian Valentin, tânărul de 23 de ani, căutat de noaptea trecută, a fost prins. A durat ceva, mai ales că prietenul lui, pasager pe scaunul din dreapta, împuscat în șold de polițiști, a mers singur Spitalul Județean, să ceară ajutor. Cristian Valentin a fost săltat dintr-un apartament din zona Dâmbovița. El era dat, de altfel, în urmărire națională, pentru că era condamnat la 2 ani și o lună de închisoare pentru furt și infracțiuni la regimul circulației. El va fi dus acum la penitenciar.